Termékeink

Technológiai célú zajcsökkentést szolgálnak , általában olyan fülkék, amelyekben vagy zaj-, rezgés- vagy egyéb finommechanikai vizsgálatokat végeznek. Mind a gyártás, a méretezés, a zaj és rezgéscsökkentés (rétegrend meghatározás), mind a fülke mérete egyedi, helyszíni felmérés alapján történik. További információért és helyszíni felmérésért keresse kollégáinkat!
Cégünk által gyártott, luxus kivitelezésű zaj-és sugárzásvédett szoba ideális választás olyan cégek számára, ahol: a munkatársak nagy munkahelyi stressznek vannak kitéve, sokan dolgoznak együtt és nincs lehetőség külön rekreációs célú helyiség kialakítására, magas a zaj- és rezgésterhelés, bizonyos tárgyalásokat, megbeszéléseket csak magas biztonsági előírásoknak megfelelően lehet megtartani. Minden esetben egyedi, az Ön igényeihez igazított termék kerül legyártásra az előzetes helyszíni felmérés alapján. A felmérés során különösen az alábbiakat egyeztetjük Önnel: rétegrend, (milyen mértékű hangszigeteléssel / zajvédelemmel legyen ellátva a termék) igényelt méret kialakítás borítás fényekkel való ellátás tűzálló anyaggal való bevonás sugárzás árnyékolás További információért és helyszíni felmérésért keresse kollégáinkat!
Speciális rétegrendszerrel ellátott panelsor, mely bárhol összeállítható és független az épület rezgés szintjétől! Választható belső kialakítás: szivacsos, textíliával fedett hangelnyelő burkolat merev, festett belső felület Speciális kívánságra egyedi, nem sugárzó- és zajhatású elektronika beépítése. Kérés esetén telefon és wifi árnyékolás. Önhordozó, bárhol összeszerelhető. További információért és helyszíni felmérésért keresse kollégáinkat! Az Ön által megálmodott hálószoba egyedi igényekre szabva!
Remote és home office esetén minden munkavállaló álma egy mini mobiliroda, ami a lakáson/ házon kívül egy teraszon vagy kertben a munka valódi szentélye lehet. Jöhet fagy, eső vagy szél, a mobilirodában luxus körülmények között, zavartalanul folyhat a munka! Az Ön egyedi irodájának csak a kreativitása szabhat határt. Íme néhány választható elem: emelt szintű hangszigetelés hangulatvilágítás valódi fa borítás választható design hordozható akkumulátortelep napelem egyedi design bútorok igény esetén sugárzásvédelem hűtő-, fűtő légkondicionáló légkezelő berendezés nagy, hangszigetelt üveg felület További információért és helyszíni felmérésért keresse kollégáinkat!
Hiába a szuper zajszűrő programok, egy profi podcastot nyugodt stúdió környezetben kell elkészíteni. Cégünk professzionális termékét olyan magánszemélyeknek vagy coworking irodáknak ajánljuk, ahol fontos a megfelelő hangzás de se gazdaságilag nem kifizetődő, se fizikálisan nem megvalósítható egy teljes stúdió bérlése illetve kialakítása. Ilyen esetekre nyújt gazdaságos megoldást a speciális hangszigeteléssel ellátott podcast szoba, mely igénytől függően választható 1, 2 vagy 4 személy számára használható kivitelben. Egyedi igényeknek megfelelően, helyszínhez alakított termék! További információért és helyszíni felmérésért keresse kollégáinkat!

img_divider

Felkeltettük érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!