Mi vagyunk az Air Plastic

Cégünk több mint tíz éves múltra tekint vissza. A teljesített megbízások során szerzett tapasztalataink vezettek el ahhoz a felismeréshez, hogy a folyamatos fejlődés mind az cég, mind a céget alkotó szakemberek számára a legfontosabb, hiszen ezáltal tudunk partnereink számára is folyamatosan új lehetőségeket és megoldásokat kínálni. Az Air Plastic Kft. jelenleg számos területen jelen van szakértelmével és profizmusával, de az évek során az egyik legfőbb tevékenysége a zajvédelem lett.
Csapatunk olyan magasan kvalifikált, okleveles zajvédelmi szakemberkből áll, akik több mint 25 éves szakmai múltra tekintenek vissza.

Vállaljuk:

  • üzemek, közutak, ipari létesítmények zajmérését és zajcsökkentését,
  • zajvédelmi terv kialakítását és teljeskörű kivitelezését,
  • zajvédelmi kabinok gyártását,
  • zaj- és sugárzásvédett pihenőszobák gyártását,
  • hangszigetelt mobil irodák tervezését és kivitelezését,
 

Munkánkat jellemzi:

 

 A problémamegoldást előtérbe helyezve a hatékony és színvonalas kivitelezés.
 Szakembereink teljesítményét, szakmai fejlődését annak támogatásával érjük el.
 Teljes felelősségvállalás az elvégzett munkára
 Kreativitás és kölcsönös megbecsülés és etikus viselkedés

Kérjen árajánlatot

A zajvédelem mellett minden tevékenységünkben a folyamatos, magas minőséget biztosítjuk ügyfeleink számára, ezért csak képzett szakemberekkel és elsőrangú anyagokkal dolgozunk. De mindezek mellet a legfontosabb, hogy szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy az ember mindig elsőbbséget élvez, ezáltal gondos figyelmet szentelünk egy megrendelés kivitelezése során a megrendelő igényein túl a munka- és a környezetvédelemre is.