Egyéb zajforrások kezelése

Egy több hónapos építkezés nagy zajterhelést jelent a környezetére. Vállaljuk nagyberuházások megkezdése előtt zajvédelmi terv készítését és hatósági engedélyeztetését, továbbá kiviteleztetését országszerte. Így Önnek a zaj és az esetleges hatósági bejelentések miatt már nem kell aggódnia!
Hazánkban speciális szabályozás vonatkozik vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek (pl. élőzene, hangosítás, koncertek stb.) valamint sportlétesítmények (pl. gokart- , motocross pálya) megengedett zajkibocsátására. Cégünk vállalja hatósági engedélyezési eljárás zajvédelmi intézkedési tervének elkészítését illetve már beérkezett panasz esetén egy zajcsökkentési tervezet elkészítését és kivitelezését.
A közlekedési zaj nem csupán rontja az adott település akusztikai minőségét, hanem az ott élők egészségét is nagymértékben károsítja. Egy nemzetközi tanulmány szerint az Európai Unió lakosságának hozzávetőleges a 40%-a van kitéve napközben 55 dB-t meghaladó közúti közlekedésből származó zaj- és rezgésterhelésnek! Az éjszakai zajterhelés aránya még ennél is elkeserítőbb, hiszen az EU teljes lakosságának 30% 55 dB-nél nagyobb zajban él, ez az érték pedig már bizonyítottan zavarja a pihentető alvást. Ezért kiemelten fontos, hogy védjük a közutak, gyorsforgalmi utak, vasutak és főbb közlekedési csomópontok közvetlen közelében élőket. Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal vállalja zajárnyékoló létesítmények és -falak tervezését, gyártását és telepítését.

img_divider

Felkeltettük érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!