Az épületgépészeti berendezések által kibocsátott zaj- és rezgésterhelés csökkentése esetén figyelembe kell venni, hogy hol helyezkedik el a berendezés, mert a jogszabályi előírásoknak meghatározzák, hogy milyen határértékek mentén kell védeni a lakókörnyezetet a zajterheléstől. Vállaljuk légcserét biztosító technika, kompresszor, kazán, felvonók, transzformátorok stb. zajkibocsátásának felmérését és terv alapján való csökkentését.
Egy szálloda, hivatali épület, lakóépület vagy éppen egy iskola megtervezésénél fontos szempont az épület belső tereinek visszhangosításának csökkentése. Cégünk profi társa lehet egy tender elkészítésében, valamint annak kivitelezésében.
Egy speciális célra szánt helyiség, pl. színházterem, tanterem, előadóterem vagy éppen egy stúdió, ahhoz, hogy megfelelő módon tudja funkcióját betölteni, egyedi akusztikai kialakítással kell számolni. Kiváló akusztikusok szaktervezők bevonásával szárazépítési rendszerekkel megfelelő hangterjedést vagy éppen hanggátlást tudunk biztosítani, a hatályos szabványoknak és előírásoknak megfelelően!
Leginkább nagyvárosi környezetben okoz problémát egy meglévő épület felújítása, renoválása, vagy éppen egy foghíjtelek beépítése. Ilyenkor igen intenzív zaj- és rezgésterhelésnek van kitéve a közvetlen környezet. Vállaljuk építkezési területek szakszerű zajcsökkentésének tervezését, kivitelezését, monitorozását és ellenőrzését.

img_divider

Felkeltettük érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot.